27/10 -11 – Om solon och bloopers

Vi hade en sjukt intressant show i tisdags. Dels är Sean borta, så Audrey och Michael gör två solon, men nu är det också så att Kinsey drog ut en visdomstand i fredags och tar fortfarande väldigt starka mexikanska mediciner (huruvida hon behöver dem eller inte låter vi vara osagt), vilket gör henne lätt drogad. Eller ganska väldigt drogad faktiskt, för hon föll tre gånger i första numret och var ungefär en takt efter alla andra i alla rörelser. Jodeyne tog henne således av isen lagom till hennes solo. Barbi var redo att gå in istället för henne, men så visar det sig att Kinsey tagit på sig sin dräkt ändå och planerar att köra. (Egentligen hade inte meddelandet från Jodeyne gått fram, men det visste vi inte då.) Barbi blir ganska irriterad eftersom hon laddat upp mentalt och sådär. Men vi fokuserar och försöker vara professionella. Det går ganska bra tills det visar sig att Kinsey tillslut fått meddelandet och går av isen lagom till Pirates. Alla är förvirrade och vi undrar vad som egentligen pågår. (Det är väldigt svårt att kommunicera under showen, eftersom vi alla är utspridda på fyra olika backstage-områden.)

 

Det hela slutar med att Rat Race blev helt uppfuckat och att Barbi höll på att döda Kinsey med onda blickar. Det var den sämsta show vi någonsin gjort. Och allt sker in front of våra nya paråkare. Det var faktiskt så illa att det bara var att skratta åt det. Tyckte alla utan Barbi i alla fall…

 

Men mitt solo gick bra :)

Kommentarer
Postat av: Anna

Intressant att höra hur det kan vara back stage. Sjukdom, missförstånd och dålig kommunikation; precis som ett vanligt jobb ibland också, med andra ord.

Skulle vara jätteroligt med några foton av dina kollegor, så blir det lite lättare att hålla isär dem och förstå personligheterna.



Och förstås: kanonkul att du gjorde ett fint solo! Grattis! Du räddade nog showen där!

Kram

2011-10-28 @ 08:34:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0