Dag 30 - Om showbloopers och apor.

Hade tänkt ägna ett inlägg åt aporna vi träffade på i Gibraltar, men internet är för långsamt för att jag ska försöka ladda upp bilder så dom kommer senare...

Iaf, Gibraltar är en sjukt häftig stad, med sin stora klippa som ligger ute på en liten halvö med lågland runtomkring. Uppe på klippan (400+ m hög) bor apor. Jättegulliga apor. Varje morgon får dom mat av någon som sköter om dom, och man har bra koll på allihopa med märkning osv. Aporna är något slags mellanting mellan vilda och tama, de är inte instängda utan får springa omkring som dom vill, klättra på turistbussar och turister, och bara chilla medans förundrade utlänningar fotar och poserar med dom. Lätt en av de bättre utflykterna vi varit på. Det hade nog inte varit helt fel att vara en apa.

Annars ägnar jag mycket tid åt att komma på nya sätt att fucka upp showen. Morgonen efter Lissabon, till exempel, var en av våra bättre shower eftersom alla var utvilade och pigga och jättetaggade på att göra en show vid en tid då de flesta av konståkarna inte ens vaknat en normal dag. I ett nummer sitter i på stolar som vi åker runt med, med stora rockar över så att det ser ut som vi är ungefär 120cm långa gamla farbröder. I varje fall leder kombinationen av bakfylla, en båt som lutar ordentligt på grund av tidvatten, och en rock som man lätt fastnar med skridskorna i till att jag tappar min stol, och att den glider nedför det lutande plan som isen utgör och kraschar mot sargen i downstage right. Dom andra i casten hade iaf väldigt roligt åt mig.

Annars lyckdes jag skrämma publiken rejält i vår senaste show. I ett parti hoppar vi upp på sargen, vilket brukar skrämma nedersta raden så att dom hoppar till i sina stolar. Men I den här showen lyckades jag snubbla i sista steget innan hoppet upp på sargen, och kraschade istället in i nämnda sarg med huvudet före. Och jag tror publiken hoppade till mycket mer än vanligt.

Anton
Kommentarer
Postat av: Anna

Åh, jösses, Anton!

Akta dig!!!

Ska du hålla på och köra huvudet i sargen så där, kanske du slutar som 120 cm lång! (Eller också är det jag som ser för mycket på Tom & Jerry med yngste sonen... .-) ).

Var rädd om dig - det verkar inte helt riskfritt - för någon av er - att showa....

Kram

2011-11-04 @ 17:09:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0